(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ingliz tili zamonaviy dunyoda eng asosiy xalqaro kommunikatsiya vositalaridan biri sifatida keng qo‘llaniladi. Bu tilni o‘rganish nafaqat ta’lim jarayonida, balki kundalik hayotda ham muhim ahamiyatga ega. Ingliz tilini o‘rganishda o‘qituvchilarning o‘quvchilarga nisbatan fikr-mulohazalari va tengdoshlarning o‘zaro baholashlari o‘quvchilarning til o‘rganish jarayoniga bo‘lgan munosabatini, motivatsiyasini, o‘rganish faolligini ta’sir qiluvchi muhim omillardan hisoblanadi. Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rganishda o‘qituvchilarning fikr-mulohazalari va tengdoshlarning baholari qanday ta’sir ko‘rsatishi, ularning o‘zaro farqlari, ta’lim jarayonidagi roli va ahamiyati batafsil tahlil qilinadi.