(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy madaniyatini shakllantirish, ularni kelgusi kasbiy faoliyatga tayyorlash masalasi ijtimoiy-pedagogik muammo sifatida mualliflik nuqtai nazaridan ko’rib chiqilgan. Ma’lumki o’qituvchilarda ma’naviy –axloqiy, xususan,pedagogik qiyofasini shakllantirish bo’yicha o’qituvchi - tarbiyachining olib boradigan ishlari murakkab va ko’p qirralidir. Kasbiy madaniyat tushunchasi bevosita pedagogik madaniyat tushunchasining ma’nosini ifodalaydi.