(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu mаqоlаdа tаriх me’moriy-obidalarni mediаteхnоlоgiyаlаr asosida o‘rganishning bir qator muammolari va yechimlari yoritilgan. Shuningdek, maqolada turli ilmiy va tahliliy ma’lumotlardan mavzu bo‘yicha muammolarni asoslash uchun foydalanilgan.