(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada “Aqilli yo‘l” ning Avtomobil yo‘llaridan foydalanadigan haydovchi va yo‘lovchilar uchun qulayliklari keltirilgan. Undan tashqari bu infratuzilmani rivojlantirish davlatimiz iqtisodiyoti va ekologiyasiga ancha ijobiy ta’sir ko‘rsatilishi bayon etilgan. This article highlights the benefits of the “Smart Road” concept for drivers and passengers using highways. Furthermore, it emphasizes the substantial positive effects that the development of this infrastructure is expected to have on the national economy and the environment.