(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Bugungi kunda ta’lim tizimida robototexnikaning o’z o’rni bor. Ushbu maqola kasb-hunar ta’limida robototexnika vositalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarda amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishning samaradorligini o‘rganadi. Aralash uslubdagi tadqiqot dizayni asosida ikki bosqichli dizayn-asoslangan tadqiqot yondashuvi qo‘llandi.