(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda milliy hunarmandchilik kasblariga bo‘lgan qiziqishni shakllantirishda innovatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Maqolada o‘quvchilarning milliy qadriyatlarga, mehnatga bo‘lgan ijobiy munosabatini shakllantirish, ularning ijodkorlik salohiyatini rivojlantirish va kasbiy tayyorgarligini oshirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati tahlil qilingan.