(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Loyiha asosida o‘qitish (Project-Based Learning — PBL) ingliz tilini chet tili sifatida o‘rganayotgan talabalar yozma nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishning eng samarali usullaridan biridir. Ushbu usuldan foydalangan holda, o‘quvchilar ijodiy fikrlashga, mustaqil izlanishga va o‘z fikrlarini aniq hamda to‘g‘ri ifodalashga rag‘batlantiriladi. O‘quvchilar amaliy mavzularda yozish ko‘nikmalarini yaxshiladilar va bu ularning o‘ziga bo‘lgan ishonchini hamda tilni qo‘llashga bo‘lgan qiziqishini sezilarli darajada oshirdi.