(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Мақолада балиқ териси (айниқса Африка лаққаси, Clarias gariepinus) дан чарм олишнинг экологик аҳамияти ва саноат учун долзарблиги асосланади. Балиқ териси — ёнаки ресурс бўлиб, ундан фойдаланиш атроф-муҳитга чиқиндиларни тушишини камайтиради. Сутэмизувчи терисига нисбатан жун ажратиш босқичи талаб этилмайди, кимёвий материлар тури камайиб, материалнинг ўзига хос мереяси сақланади.