ASSERTIV POZITSIYANI RIVOJLANTIRISH JARAYONINING PSIXOLOGIK, PEDAGOGIK, DIDAKTIK JIHATLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Oliy ta’lim muassasalarida bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini faol yondashuvi asosida kasbiy tayyorgarligini takomillashtirish, mutaxassislik fanlarini o‘qitish jarayonida kasbiy kompetensiyasini rivojlantirish, talabalarda mustaqil bilim olish faoliyatini takomillashtirish bo‘yicha ma’lumotlar. Maqolada darsning zamonaviy usullari va texnologiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.Zamonaviy usullarning mohiyati, darslarda turli usullarni qo’llanilishining ahamiyatli tomonlari yoritilgan.