“KALENDARLAR VA ULARNING TARIXI” (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Mazkur maqolada Kalendarlar va ularning tarixi haqida ma’lumot berilgan. Bundan tashqari Oy kalendari, quyosh kalendari, Yulian kalendari Grigorian kalendari haqida bayon qilingan.