MATЕMATIKADAN SINFDAN TASHQARI ISHLARNING MOHIYATI VA UNING TURLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Boshlang`ich sinflarda sinfdan tashqari ishlarning asosiy maqsadi– o`quvchilarda fanga qiziqishni rivojlantirish, boshlang`ich matеmatika asosiy kursida olinadigan bilimlarni to`ldiruvchi va chuqurlashtiruvchi matеmatik fakt va ma'lumotlar, malaka va ko`nikmalar zahirasini to`plashdan iborat.