BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI TARBIYASIDA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIKNI TASHKIL ETISH METODIKASI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Boshlang‘ich sinf davri bolalarning intellektual, ijtimoiy va shaxsiy rivojlanishida asosiy bosqich bo‘lib, bu jarayon o‘qituvchi va ota-onalarning birgalikdagi hamkorligisiz to‘laqonli amalga oshishi qiyin. Bolaning muvaffaqiyatli tarbiyasi va ta’lim olish jarayonida ota-onalar faol ishtirok etgan holda o‘qituvchi bilan birgalikda ishlasa, bolada ta’limga nisbatan qiziqish ortib, unda ijobiy ijtimoiy va axloqiy fazilatlar shakllanadi. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari tarbiyasida ota-onalar bilan samarali hamkorlikni tashkil etish metodlari, muammolar va yechimlar haqida so‘z boradi.