FAZODAGI TO’G’RI BURCHAKLI KOORDINATALAR SISTEMASI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada asosan stereometriya haqida tushincha va ikki nuqta orasidagi masofaga doir masalalar haqida va kesmalar haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan.