UCHBURCHAKLAR HAQIDA QISQACHA MA’LUMOTLAR (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada asosan uchburchaklar va ularning turlariga doir masalalar haqida qisqacha ma’limotlar keltirilgan.