JARQO‘RG‘ONDA SANOAT KORXONALARI RIVOVLANMOQDA (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Jarqo‘rg‘on tumani sanoati izchil rivojlanib, yangi ishlab chiqarish korxonalari ish boshlamoqda. Tuman iqtisodiyotiga salmoqli hissa qo‘shayotgan shunday yirik loyihalardan biri – “Jasur Agromash Servis MTP” mchj tomonidan yo‘lga qo‘yilgan gipsokarton va quruq qurilish materiallari ishlab chiqarish zavodidir. Ushbu loyiha Yangiobod mahallasi, 1-sektor hududida joylashgan bo‘lib, hozirda tuman sanoati va qurilish materiallari bozorida muhim o‘rin egallamoqda.