TALABALARNI AXBOROT XAVFSIZLIGIGA OID KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISHNING METODIK ASOSLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Maqolada talabalarni axborot xavfsizligiga oid kompetensiyalarini shakllantirishning metodik asoslari haqida ma’lumot berilgan.