HOZIRGI ZAMON PEDAGOG TARBIYACHISI KASBIY KOMPETENSIYASI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha taʼlim tashkiloti tarbiyachisining lavozim vazifalari, tarbiyachiga qoyilgan malaka talablari,Pedagog tarbiyachining kommunikativ qobiliyati, kreativligi ,kasbiy kompetensiyasi,Tarbiyachining siyosiy yetukligi jamiyat oldidagi mas'uliyati, ijodiy yondashuvi va mahorati haqidagi fikr va mulohazalar keng tarzda yoritilgan.