MAKTABGACHA TA’LIMNING USTUVOR VAZIFALARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha taʼlimning maqsad va vazifalari, Maktabgacha taʼlimning jamiyatdagi o'rni va roli,Innovation texnologiyalarni qo'llash ,Bolalarni sog'ligini muhofaza qilish va mustahkamlash,Maktabgacha taʼlimning istqibolli yo'nalishlari ,Bolalarda ijtimoiy ko'nikmalarni rivojlantirish haqidagi fikr va mulohazlar keng tarzda yoritilgan.