BANKLAR VA ULARNING PAYDO BO‘LISH TARIXI HAMDA O‘ZBEKISTONDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada mamlakat iqtisodiyotida banklarning o‘rni va roli haqida fikrlar bildirilgan. Banklar va ularning paydo bo‘lish tarixi, shuningdek, O‘zbekistonda rivojlanish bosqichlari haqida so‘z yuritilgan. Banklarning paydo bo‘lish omillari haqida ma’lumotlar keltirilgan.