SIGIRLAR KLINIK VA SUBKLINIK MASTITLAR DIAGNOSTIKASIDA TEZKOR MASTIT TISTLARIDAN FOYDALANISH (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada klinik va subklinik mastit bilan kasallanganligi gumon qilingan sigirlardan olinadigan sut namunalarini tekshirish, mastit bilan kasallangan hayvonlarni ajratish, sog‘ib olingan sutning iste’mol uchun qanchalik darajada yaroqliligi aniqlanib amaliyotga tegishli xulosalar berilgan.