MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYALANUVCHILARIDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTISH VA UNING ISTIQBOLLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ekologik madaniyatni shakllantirish va ekologik bilim berishda zamonaviy ta’lim texologiyalarini qo‘llashdagi muammolar hamda yechimlar.