ENCOURAGING ENTREPRENEURIAL ACTIVITY IN THE RURAL ECONOMY (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
O‘zbekiston respublikasida qishloq xo‘jaligida mavjud muammolari va istiqbollari keltirilgan. Qishloq xo‘jaligi sohasida mutaxassislarining yetishmovchiligi va tadbirkorlikdagi mavjud muammolarnining yechimi bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.