ESHITISHDА NUQSОNI BOʻLGАN OʻQUVCHILАRNING HUQUQIY MАDАNIYАTINI RIVОJLАNTIRISHNING ZАMОNАVIY YОNDАSHUVLАRI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Maqolada eshitishida muammolari bo‘lgan o‘quvchilarni huquqiy madaniyatini rivojlantirishning zamonaviy yondoshuvlari haqida so‘z boradi. Eshitishida muammolari bo‘lgan o‘quvchilarni huquqiy madaniyatini rivojlantirishdagi asosiy masalalar va yechimlar yoritib berilgan.