МАКТАБ ЁШИДАГИ БОЛАЛАРНИНГ НЕЙРОПСИХОЛОГИК ФАОЛИЯТ ПАТОЛОГИЯСИ ВА УЛАР БИЛАН ОЛИБ БОРИЛАДИГАН ТИББИЙ -ПЕДАГОГИК- ПСИХОЛОГИК ТАДБИРЛАРИ (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Мазкур мақолада мактабгача ва мактаб ёшидаги болаларда учрайдиган бош мия жароҳатлари ва ундаги нейрофизиологик бузилишларнинг ўзига хослиги, асоратлари ва мазкур болалар билан олиб бориладиган тиббий -педагогик -психологик чора тадбирларнинг тизмий олиб бориш масалалари кўриб чиқилади.