АЛОҲИДА ТАЪЛИМ ЭҲТИЁЖИГА ЭГА БОЛАЛАРНИ (ЭШИТИШИДА НУҚСОНИ БЎЛГАН) ОИЛА ШАРОИТИДА КОРРЕКЦИОН-РИВОЖЛАНТИРУВЧИ ИШЛАРИ (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Мақолада мактабгача ёшдаги эшитишида нуқсони бўлган болаларни ота-оналарга оилада олиб бориладиган таълим, тарбия ва коррекцион ишлар юзасидан тавсиялар берилган. Оилалар билан муассаса ўзаро ҳамкорликни ташкил этишнинг самарали йўллари ёритилган.