INTEGRATIV MASHG‘ULOTLAR VA DIDAKTIK O‘YINLAR MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR LIDERLIK QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH VOSITASI SIFATIDA (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Maktabgacha yoshdagi bolalar liderlik qobiliyatini rivojlantirishda integrativ mashg‘ulotlar va didaktik o‘yinlarning o’ziga hosligi hamda uningmazmuni hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, integrativ mashg‘ulotlar va didaktik o‘yinlarning maktabgacha ta’limdagi o’rni, ularning maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanishdagi o’rni hususida ham ayrim fikrlar bayon etilgan.