MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TASVIRIY FAOLIYATNING BOLA RIVOJLANISHIGA IJOBIY TA’SIRI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tasviriy faoliyat mashg‘ulotlarini tashkil etishda innovatsion texnologiyalardan yanada kengroq foydalanish, bolalar ijodiy faoliyatiga yangi texnologiyalarni olib kirish va bu texnologiyalarni amalga oshirishda yangicha g‘oyalar yaratish, bolalar imkoniyatlaridan kelib chiqqan holda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida olib borilayotgan mashg‘ulotlarni yanada samarali tashkil etish maqsadida zamon talablari darajasida innovatsion texnologiyalar o‘rnini kengaytirish hamda bolalarni maktab ta’limiga davlat talablari darajasida tayyorlash maqsadida bolalarni ijodiy barkamollikka yetaklovchi texnologiyalarni amalda qo‘llash masalalari haqida so‘z boradi.