YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOTIDA JADIDCHILIK G‘OYALARININING TUTGAN O‘RNI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
ushbu maqolada jadidlar tomonidan ilgari surilgan g‘oyalarni hozirda vatanimiz taraqqiyoti yo‘lida egallagan o‘rni hamda ularning tahlili haqida fikrlar keltirilgan va ilmiy asoslangan