QURILISH MAHSULOTLARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI BOSHQARISHDA MARKETING FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISHNING AHAMIYATI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Qurilish sanoati har doim iqtisodiyotning muhim tarmoqlaridan biri bo‘lib kelgan. Ushbu soha mamlakatlarning infratuzilmasini rivojlantirish, yangi obyektlar barpo etish va mavjudlarini yangilashda hal qiluvchi rol o‘ynaydi. Zamonaviy qurilish mahsulotlari bozori esa tobora murakkablashib, raqobat sharoitlari keskinlashmoqda. Shu bois, qurilish mahsulotlarining raqobatbardoshligini oshirish masalasi dolzarb ahamiyat kasb etmoqda. Bu jarayonda marketing faoliyatini takomillashtirish muhim omil sifatida ko‘riladi.