INVESTITSION FAOLLIKNI OSHIRISHDA MOLIYAVIY HISOBOT TAHLILINING OBYEKTIV ZARURLIGI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada investitsion faollikni oshirishda moliyaviy hisobot tahlilining obyektiv zarurligi, moliyaviy hisobotni xalqaro standartlari asosida tuzishning o‘ziga xos xususiyatlari, tahlilning natijalaridan foydalanishning afzalliklari va nazariy asoslari haqidagi ilmiy qarashlar bayoni keltirilgan.