BUXGALTERIYA HISOBINING XALQARO MODELLARI VA UNDAN TIJORAT BANKLARIDA FOYDALANISH ZARIURATI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada buxgalteriya hisobining xalqaro medellari va undan tijorat banklarining hisob hamda hisobot tizimida foydalanishning zarurati, o‘ziga xos xususiyatlari haqidagi fikr mulohazalar bayoni keltirilgan.