KORXONALARNING KREDITGA LAYOQATLILIGI TAHLILI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada korxonalarning kreditga layoqatliligi tahlilining uslubiy jihatlari, xususan ekspert va scoring usullari yordamida kreditga layoqatlilik tahlilining uslubiy-amaliy jihatlari bayon qilingan.