BULUTLI HISOBLASH TIZIMLARI VA ULARNING XIZMATLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada bulutli hisoblash tizimlarining xizmat turlari va ularning xavfsizlik yechimlari qiyosiy tahlil qilindi. Bulutli hisoblash xizmatlarining asosiy turlari – IaaS, PaaS va SaaS modellari o‘rganilib, ularning afzalliklari hamda cheklovlari tahlil qilindi.