MARKAZIY OSIYO MAMLAKATLARIDA TASHQI IQTISODIY XAVFSIZLIKNI HUQUQIY TA’MINLASH: MUAMMOLAR VA TAKLIFLAR (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
ushbu maqolada Markaziy Osiyo davlatlarida tashqi iqtisodiy xavfsizlikni huquqiy ta'minlash masalalari chuqur tahlil qilinadi. Maqola doirasida mintaqa davlatlarining tashqi iqtisodiy faoliyatni tartibga soluvchi huquqiy bazasi, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar ishlab chiqiladi. Xususan, O‘zbekiston, Qozog‘iston, Qirg‘iziston, Tojikiston va Turkmaniston tajribalari solishtirma yondashuv asosida yoritiladi.