MEDIATSIYADA ONLAYN PLATFORMALAR VA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI, IJOBIY VA SALBIY TOMONLARINING HUQUQIY ANALIZI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu tezisning maqsadi shundan iboratki, unda sudoldi mediativ kelishuvlar tarixi, mediatsiya bosqichi va ushbu bosqichda zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning rivojlanish tarixi hamda xalqaro doiradagi o‘rni.