ODDIY QORABALIQNING (SHIZOTHORAX INTERMEDIUS) BIOLOGIYASI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning tog‘li hududlarida keng tarqalgan Schizothorax intermedius baliq turining biologik xususiyatlari tavsiflangan. Qora baliqning morfologik tuzilishi, yashash muhiti, oziqlanish, ko‘payish davrlari, ekologik ahamiyati haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.