MAQOLA MAVZUSI: HAMSHIRALIK JARAYONI VA UNING AHAMIYATI. HAMSHIRALIK JARAYONINI O‘TKAZISH USULLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Hamshiralik jarayoni bemorga individual yondashuv asosida parvarish ko‘rsatishni ta’minlaydi. Ushbu maqolada jarayonning besh bosqichi, ularni o‘tkazish tartibi va ahamiyati yoritilgan. Sog‘liqni saqlashda zamonaviy yondashuvlar asosida hamshiralarning mustaqil faoliyatini tashkil etish dolzarb hisoblanadi.