INTEGRALLARNI HISOBLASHNING BA’ZI INNOVATSION USULLARI (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Matematik analiz kursida aniq va aniqmas integrallar kata o’rin egallaydi.Ularga oid misollarni yechishda talabalar tez-tez qiyinchiliklarga duch keladilar.Bunda ularni hisoblash usullarini tanlash muhim o’rin tutadi.