TIJORAT BANKLARIDA SOLIQ TO‘LOVLARI BO‘YICHA MAJBURIYATLAR HISOBI VA HISOBOTINI TAKOMILLASHTIRISH (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu tezis O'zbekiston bank tizimidagi tijorat banklarida soliq to'lovlari bo'yicha majburiyatlar hisobini takomillashtirishga bag'ishlangan. Tadqiqot maqsadi soliq majburiyatlarini buxgalteriya hisobida aks ettirish va soliq hisobotlarini tayyorlashda mavjud muammolarni aniqlash hamda ularni bartaraf etish yo'llarini ishlab chiqishdan iborat.