MAXALLIY XOM ASHYOLAR ASOSIDA OLINGAN STEARIN KISLOTANING TUZLARINI IQ SPEKTORINI TAHLIL QILISH (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Tadqiqotlarimiz natijasida kalsiy stearatni IQ spektroskopiyasi orqali tahlil qilindi. Tahlil natijasida shuni ko‘rishimiz mumkinki karboksil anioni, kilorod, uglerod va metall bog‘larni joylashgan.