MAXALLIY XOM ASHYOLAR ASOSIDA OLINGAN KALSIY STEARATNING FIZIK-KIMYOVIY XOSSALARINI TADQIQ QILISH (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Tadqiqotlarimiz natijasida olingan kalsiy stearatni fizik-kimyoviy xossalari tahlil qilindi. Tahlil natijalari shuni ko‘rsatadiki tabiiy kauchuk (lateks) asosida tibbiyot qo‘qoplari ishlab chiqarishda kalsiy stearetdan foydalansa maqsadga muvofiq bo‘ladi.