(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada endokrin kasalliklar sirasiga kiruvchi bo‘qoq xastaliging shaxsning fiziologik va psixologik jarayonlariga bevosita ta’siri uning paydo bo‘lish sabablari va oqibatlari bo‘yicha ilmiy nazariy ma’lumotlar tahlil qilingan.