(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada o‘tkir qon tomir yetishmovchiligi uni oldini olish choralari va davolash usullarida hamshiraning o‘rni haqida fikr mulohazalar keltirilgan.