(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada yurak qon-tomir kassaliklarini davolash bo‘yicha zaytun moyidan xalq tabobatida foydalanish haqida fikr mulohozalar keng bayon etilgan.