(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2024)
Ushbu maqolada ruhiy kasalliklarga qilinadigan parvarishlarning xususiyatlari hamda davolash yuzasidan fikr mulohazalar keltirilgan.