(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada o‘qituvchilarni davolash profilaktika muassasalarida stanjirovka (amaliyot) o‘tkazish orqali kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish jarayoni o‘rganildi. Shuningdek, stanjirovka o‘tashning maqsad va vazifalari, satnjirovka jarayonining o‘qituvchi rivojlanishiga ta’siri, yangi yondashuv va innovatsiyalar, yangi metadalogiya va yondashuvlar, usullar va metodlar tahlil qilingan. Stanjirovka jarayonining muvaffaqiyatli amalga oshirilishi o‘qituvchilarning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish, pedagogik faoliyatlarining sifatini oshirish va o‘quvchilarga yanada samarali ta’lim berish uchun muhim omildir.