(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Yozgi sog‘lomlashtirish mavsumida ta’limiy-tarbiyaviy jarayonni rejalashtirish va chiniqtirish ishlari bolalarning jismoniy, ruhiy va axloqiy rivojlanishini ta’minlashda katta ahamiyatga ega. Ushbu maqolada yozgi sog‘lomlashtirish dasturlarining asosiy yo‘nalishlari, bolalarning jismoniy faolligini oshirish, sog‘lom oziqlanish, psixologik va axloqiy tarbiya, shuningdek, chiniqtirish usullari batafsil yoritilgan. Maqola bolalar uchun sog‘lom va baxtli yozgi mavsumni tashkil etish bo‘yicha amaliy tavsiyalarni taqdim etadi.