(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Maqolada psixologik tayyorgarlikning mohiyati, Psixologik tayyorgarlikning vazifalari, psixologik holatlar va ularning oldini olish yo‘llari muhokama qilinadi. Psixolgik xolatlarda e’tibor berilishi lozim bo‘lgan jihatlarni ko‘rib chiqamiz.