(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Yashil to’qimachilik va ekologik yangiliklar bugungi kunda juda muhim mavzulardan biridir. Odamlar atrof-muhitga bo’lgan ta’sirini anglab yetayotganlari sababli, ekologik toza va barqaror ishlab chiqarish usullari tobora kengayib bormoqda. Yashil to’qimachilik, asosan, tabiiy resurslardan foydalanishni kamaytirish, chiqindilarni kamaytirish va ekologik zararni minimallashtirishga qaratilgan.