(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada rus tilini chet tili sifatida o’rganishning eng samarali usullari hamda ularning batafsil bayonoti haqida so’z boradi, shuningdek, bu tilni o’rgatishga doir innovatsion yondashuvlar va metodlar ko’rib o’tiladi.